Werkspot Vakman Ervaring

2030
3 min lezen

Werkspot Vakman Ervaring

Werkspot is een van de meest populaire sites om vakmannen te vinden voor klusjes in en rondom het huis. Helaas is het niet altijd even duidelijk wie er achter het digitale profiel zit op de website. U krijgt immers weinig informatie en moet zelf een mening scheppen aan de hand van de communicatie die u zelf heeft met de vakman, en met de ervaringen van anderen die u voor waren.

Controleer de vakman

Voordat u met iemand in zee gaat, controleer dan eerst het telefoonnummer van de vakman via https://www.telefoonnummerinformatie.nl. U kunt hier eenvoudig het telefoonnummer opzoeken en direct de score zien die wij aan dit telefoonnummer hebben gekoppeld. Dit gaat verder dan de reviews die op Werkspot zelf staan. Wij laten namelijk alle ervaringen met dit telefoonnummer zien, ook buiten Werkspot om. Zo helpen wij u zeker te weten dat een vakman te vertrouwen is.

Ervaring delen

Het is enorm belangrijk om ervaringen die u heeft met een vakman te delen op https://www.telefoonnummerinformatie.nl. Op deze manier helpt u anderen namelijk makkelijker een oordeel te vellen over de vakman. Ook ervaringen buiten Werkspot om kunt u plaatsen, wij verzamelen namelijk alle type ervaringen. Vergeet ook niet om de goede ervaringen te delen, dit helpt namelijk bij het opbouwen van de score!

Vakman komt afspraken niet na

Mocht u een vakman hebben aangesteld en deze komt zijn afspraken niet na, probeer dan eerst een goed gesprek aan te gaan. Probeer te achterhalen waarom afspraken niet na zijn gekomen en wanneer de vakman dit denkt op te kunnen lossen. Mocht dit geen oplossing bieden en er is nog geen geld neergelegd, geef dan formeel aan, via e-mail of brief, dat u geen behoefte meer heeft aan de dienstverlening. U ontbindt de overeenkomst. U zult dan een financiele oplossing moeten overeenkomen voor het reeds gedane werk (indien van toepassing) en u zult een andere vakman moeten vinden.

Indien u al het volledig overeengekomen bedrag hebt betaald en de vakman wilt dit niet teruggeven, of er is geen contact meer mogelijk, dan kunt u de vakman in gebreke stellen. Zorg, voordat u dit doet, er wel voor dat de overeenkomst (zwart-op-wit) inderdaad bewijst dat afspraken niet zijn nagekomen en refereer hier naar in uw bericht. Dit is een laatste kans om afspraken toch na te komen. Dit doet u formeel via e-mail of brief. Krijgt u hier geen positieve reactie op dan kunt u alsnog de overeenkomst ontbinden, tevens via email of brief. Lukt het echt niet om tot een akkoord te komen, overweeg dan juridische stappen en controleer uw rechtsbijstandsverzekering.

Deel Post

Share on Facebook Tweet Post to Tumblr Pin it Add to Pocket Submit to Reddit Share on LinkedIn Publish on WordPress Save to Pinboard Share using WhatsApp Share using Telegram Send email
Jeroen's avatar

Jeroen

Jeroen is de kenner op het gebied van telefonische fraude. Met zijn jarenlange ervaring probeert hij nu via Telefoonnummer informatie mensen te helpen om te voorkomen opgelicht te worden.